Professioneel tuinonderhoud in Groningen uit laten voeren

Het onderhoud aan uw tuin kost vaak veel moeite en tijd! In het bijzonder wanneer u een grotere tuin heeft met veel bomen en struiken. Het groen moet op het juiste moment in het jaar gesnoeid worden, om de bomen en struiken in een goede conditie te houden. Daar komt bij, dat regulier tuinonderhoud in Groningen als het maaien van het gazon en het verwijderen van onkruid niet vergeten mag worden. Tuinman Berend helpt u graag bij het uitvoeren van tuinonderhoud in Groningen. U bepaalt bij ons zelf, welke klussen u door onze hoveniers uit laat voeren.

Mogelijkheden bij tuinonderhoud in Groningen

Voor ons is tuinonderhoud in Groningen maatwerk. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan te bepalen hoe vaak en welk onderhoud er uitgevoerd moet worden. Kiest u bijvoorbeeld voor maandelijks tuinonderhoud in Groningen, of wilt u de tuin eens in de zoveel maanden laten onderhouden? Ook bepaalt u bij ons zelf, of u het gehele tuinonderhoud in Groningen aan ons overlaat of slechts een aantal taken uitbesteedt. Mogelijk heeft u zelf de tijd en kennis om het gazon te maaien en onkruid te verwijderen, maar wilt u het snoeien van struiken en bomen aan ons overlaten.

Laat u adviseren over tuinonderhoud in Groningen

Naast het tuinonderhoud in Groningen wat wij voor u uitvoeren, adviseren we u ook graag. Hoe houdt u de verschillende planten in een goede conditie? Op welke manier voorkomt u dat het gras geel wordt? Enzovoorts. Neem contact met ons op, om onze mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud in Groningen door te spreken.