Tuinverzorging

Een mooi verzorgde tuin, wie wil dat nou niet? Betreft het enkele vierkante meters tuin, dan is het (afhankelijk van hoe vitaal u bent) vaak nog wel goed zelf te doen. Bij grotere tuinen wordt het echter al gauw een zware en tijdrovende klus om uw tuin te verzorgen en goed te onderhouden.

Met tijdig onderhoud van uw tuin hoeft het echter geen tijdrovende klus te zijn, afhankelijk van wat u natuurlijk allemaal in uw tuin hebt staan. Tuinverzorging Berend Sterenberg biedt u de tuinverzorging die u wenst. Wilt u de volledige verzorging aan mij overlaten? Geen probleem. Wilt u graag zoveel mogelijk zelf doen? Ik geef u graag tips en instructies over het zelf onderhouden van uw tuin.

tuinverzorging
tuinverzorging-1

Tuinverzorging op maat

Voor het laten onderhouden en verzorgen van uw tuin kunt u bij Tuinman Berend Sterenberg terecht voor zowel eenmalig als periodieke verzorging. Wellicht wilt u het grootste gedeelte van het tuinonderhoud zelf doen, maar hebt u een paar keer per jaar behoefte aan grondig onderhoud van uw tuin. Of hebt u simpelweg niet de tijd en/of energie om uw tuin te verzorgen en wilt u graag een tuinman die er voor zorgt dat uw tuin er altijd keurig uitziet.

Tuinman Berend Sterenberg biedt tuinverzorging volledig afgestemd op uw onderhoudswens. Zo kan ik jaarlijks het nodige snoeiwerk verrichten, het gazon verticuteren, afvoeren van snoeiafval, bemesten van tuinen of het rooien. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het leveren van nieuwe beplanting.

Meer informatie nodig?

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen en wat de kosten zijn? Graag ga ik met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en de huidige staat van uw tuin te beoordelen, zodat ik met een passend voorstel kan komen voor u.